FÖReläsningar

"Om man gör som man alltid har gjort,
får man samma resultat som man alltid har fått"

 Hur svårt kan det va?

KOSTINVENTERA DIN PERSONAL

Skapa piggare och friskare personal

Många upplever att arbetet slukar det mesta av tiden på dygnet, att man är trött och oinspirerad och har svårt med balansen mellan jobb och fritid. Det måste inte vara så!

Föreläsning FÖR PERSONAL

Ät rätt och effektivt - orka mer!

Konkreta tips om att äta smartare och orka mer. Både inom sport men även på jobbet och i privatlivet. Föreläsningar för företag, föreningar och organisationer.

TIPS FÖR KOMMUNER

Måste bättre hälsa alltid innebära morötter, bönor och morgonpromenader?

Erbjuder också individuell behandling kring övervikt och överviktsrelaterade problem där ett kognitivt tänkande med en bestående beteendeförändring står i centrum.

inspirerande FÖRELÄSNINGAR

Föreläsningar och inspiration

Kost & Idrott

Föreläsningar om Kost & idrott ligger mig nära. Som elitdomare i fotboll har jag haft många intressanta möten inom fotboll, ishockey, innebandy, handboll, cykling, kampsport, brottning, Friskis & Svettis eller annan idrott.

Samarbetar med SISU

KOST & MOTION

Många i dagens samhälle håller ständigt på med någon diet. Varje januari eller augusti påbörjas en ny kur. I mitt dagliga arbete med övervikt har jag under åren mött  människor som ständigt bantar och som har bantat sig till sin övervikt.

Hur ska man bryta den trenden?

kostinventering

Få bättre och piggare personal. Många upplever idag att de inte orkar och hinner någonting, man bara jobbar och jobbar. Det måste inte vara så! Bra att kombinera med en gruppföreläsning först och sedan 1 tim samtal med varje medarbetare.

Avdragsgillt som friskvård

KONTAKTA MIG